Samenwerking Passionned Group met BARC


Het Business Application Research Centre BARC is een in Duitsland gevestigde research-organisatie die enige jaren geleden het BI Survey overnam van de bekende Engelse BI-analist Nigel Pendse. Sindsdien worden onderzoek en rapport door BARC uitgevoerd en gepubliceerd.

Meer focus op user view

Samenwerking Passionned Group met BARCPassionned Group en BARC bundelen met ingang van 2014 hun beider rapporten en nemen gezamenlijk het onderzoek, de marketing en verkoop ter hand. “Ons BI Tools Survey heeft vooral een technische insteek, terwijl het BI Survey van BARC meer de focus legt op de user view,” legt analist Norman Manley van Passionned Group uit.

De rapporten vullen elkaar perfect aan

“Ze vullen elkaar dus perfect aan en geven samengevoegd een heel compleet beeld van de BI-producten op de markt.” Bovendien wordt het rapport van Passionned Group vooral in Engelstalige landen aangeschaft, terwijl BARC goede zaken doet in Duitsland en Frankrijk. Ook op dat gebied zijn beide ondernemingen complementair.

Engelse expert-writer

“BARC heeft in de Duitssprekende landen en betere naam dan Gartner en is samengegaan met een gelijksoortige organisatie in Frankrijk (CXP). Maar de Engelstalige landen zijn voor hun een probleem, omdat ze geen Engelse expert-writers kunnen vinden. Dat probleem los ik op,” aldus Manley.

Het samenwerkingsverband is voorlopig voor één jaar aangegaan.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met business intelligence tools of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15