De BI & Analytics Guide™ 2021 | Jouw gids voor BI-kennis en kunde

Business Intelligence & Analytics Guide™ 2021

Ontsluit snel veel direct toepasbare kennis over BI, analytics, big data en AI
Met de BI & Analytics Guide™ 2021 gaat er een wereld aan nieuwe kennis en direct toepasbare inzichten voor je open.

Voorkom kenniserosie en BI-blunders
Bibilotheek met 1.000+ online video's
Gebruiksviendelijke self-service analyse
Breng je BI- en AI-kennis op topniveau
Bespaar honderden euro's per maand

download de BI-gids

Directe en snelle toegang tot BI & Analytics kennis

De BI & Analytics Guide™ geeft je directe toegang tot een grote hoeveelheid direct toepasbare kennis over BI, analytics, big data en kunstmatige intelligence (AI). Of je nu een BI tool of leverancier wilt selecteren, of je wilt alles leren over het vakgebied zelf, deze gids bespaart je veel tijd. Al het (uit)zoekwerk is al voor je gedaan: wij hebben de leveranciers “de maat genomen” en het complete vakgebied in kaart gebracht. Dit doen we vanuit een 100% onafhankelijk perspectief. Deze unieke gids is recent volledig geactualiseerd. Download direct de BI & Analytics Guide 2021.

Wat zijn de mogelijkheden van de BI & Analytics Guide?

De Business Intelligence & Analytics Guide is samengesteld door experts met meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied en is ontwikkeld voor de brede community van medewerkers, consultants en managers die zich (gaan) bezighouden met BI, AI & Analytics. De toepassingsmogelijkheden van deze gids zijn groot maar de twee meest voorkomende toepassingen van de BI & Analytics Guide zijn:

A. Leveranciersselectie: stel eenvoudig een long- en shortlist samen

Selecteer en beoordeel leverancier(s) die het beste aansluit(en) bij de requirements van jouw organisatie of project. Stel snel een shortlist op van leveranciers die voldoen aan jouw (knock-out) selectiecriteria. Gebruik tot wel 1.000 selectiecriteria met een gelaagde structuur en drill-down tot wel drie niveaus diep.

Leveranciersselectie: maak snel een long- en shortlist
Figuur 1: In eerste instantie zie je op 15 hoofdcategorieën de ranking van de diverse leveranciers maar je kunt eenvoudig downdrillen en inzoomen op detailaspecten.

Zie in één oogopslag wat de sterkere en minder ontwikkelde kanten van de leveranciers zijn. Gebruik de self-service analyse module (optioneel bij te bestellen) waarmee je zelf kunt bepalen welke leveranciers je in het vizier wilt houden en welke onderwerpen en selectiecriteria jij belangrijk vindt. De BI & Analytics Guide gebruik je voor een objectieve leveranciersbeoordeling, in aanloop naar een RFP-traject, een toolselectie of ter voorbereiding op een presentatie. Alle grafieken uit onze gids kun je in een handomdraai en kosteloos gebruiken in je presentatie, tweet of post.

B. Verbreed, verfijn en verdiep je kennis met online trainingen

Verbreed en verdiep laagdrempelig je vakkennis met behulp van honderden (kortere) trainingen, tech talks, colleges, demo’s, tutorials, enzovoorts. Blijf op de hoogte van het dagelijkse nieuws binnen het vakgebied BI, AI & Analytics en de markt. Bekwaam je in alle relevante definities en begrippen en benut de waardevolle inzichten uit de omvangrijke videobibliotheek. Volg bijvoorbeeld een mini-college over deep learning van de wereldwijde expert op dit terrein.

Verdiep je expertise met de online trainingmodule
Figuur 2: De trainingsmodule bevat meer dan 500 video’s en helpt je je kennis van het vakgebied te verdiepen en te verbreden.

Doorgrond de finesses van analytics, reporting, dashboarding, analyse, auto-machine learning (AutoML), AI bots, self-service data discovery, Google Bigquery, Tensorflow, contextual data mining, DAX, datawarehousing en cloud computing. Leer hoe je een goede datavisualisatie maakt. Al deze toepassingen hebben wij in één gebruiksvriendelijke, strak vormgegeven gids bij elkaar gebracht zodat je je werk sneller kan uitvoeren en effectiever je collega’s of klanten kan adviseren.

De onderwerpen uit deze unieke gids: selectiecriteria

De volgende hoofdonderwerpen zijn opgenomen in de online BI & Analytics Guide. Elk hoofdonderwerp bevat ook een groot aantal subonderwerpen.

Advanced analytics
Algoritmes (beslisbomen)
Artificial Intelligence
Audio-, video- & txt analytics
Big data analytics
Business Intelligence
Connectiviteit
Dashboarding & KPI’s
Data discovery
Data governance
Data-integratie (ETL)
Data lakes (data marts)
Data storytelling
Datavirtualisatie
Deep learning
Infrastructuur & cloud
In-memory BI
Internet of Things (IoT)
Machine learning
Mobile BI
Reporting & analyse
Multidimensionale modellen
Neurale netwerken
Performance optimalisatie
Performance management
Real-time mogelijkheden
Root cause analysis
Self-service functionaliteit
Statistische analyse
Ster- en sneeuwvlokschema’s

Dit is slechts een greep uit het grote leerpotentieel van onze BI & Analytics Guide: je raakt niet snel uitgeleerd. Daarnaast ga je ervaren hoe de markt in elkaar steekt, welke leveranciers actief zijn en wat hun sterktes en zwaktes zijn. Haal een maximaal rendement uit de BI & Analytics Guide. Download hem vandaag nog.

nu downloaden

De leveranciers en hun productportfolio

De BI & Analytics Guide 2021 bevat (op dit moment) materiaal van alle belangrijke BI tool leveranciers met al hun relevante producten. Zo heeft bijvoorbeeld alleen al Microsoft meer dan dertig BI producten en sommige andere leveranciers doen daar niet voor onder. Je leert ze allemaal kennen. Staat jouw leverancier er niet bij? Op aanvraag voegen we een relevante leverancier voor je toe.

Board
Domo
Dundas
GoodData
Hitachi
IBM
InetSoft
Infor
Information Builders
Logi Analytics
Looker
Microsoft
MicroStrategy
Oracle
Qlik
SAP
SAS
Sisense
Tableau
ThoughtSpot
TIBCO
Yellowfin
Zoho

Met de radargrafieken kun je in één oogopslag een BI-leverancier vergelijken met alle andere leveranciers en zo krijg je een evenwichtig beeld van de functionaliteit en de sterke en zwakke kanten van een leverancier.

Met de radargrafieken kun je in één oogopslag een BI-leverancier vergelijken met alle andere leveranciers
Figuur 3: Radargrafieken leggen de sterktes en zwaktes van de diverse leveranciers feilloos bloot.

Daarnaast bevat de BI & Analytics Guide ook lijngrafieken die de resultaten van leveranciers over de tijd heen visualiseren. Zo krijg je ook direct inzicht hoe snel of langzaam een leverancier zich ontwikkelt. De BI & Analytics Guide werkt op elk device en is opgedeeld in vier praktische hoofdstukken (modules). Je krijgt per licentie toegang op drie verschillende devices. Wil je met meer mensen gebruikmaken van deze gids, dan pas je dat heel makkelijk online aan.

De 5 belangrijkste voordelen van deze gids op een rij

  • 100% onafhankelijk en objectief, we hebben geen banden met de leveranciers
  • geef je Business Intelligence expertise en kennis in enkele dagen een flinke boost
  • interactief en strak vormgegeven, gebruiksvriendelijke bediening, geen manual nodig
  • gebruiksrecht van maar liefst 365 dagen op tenminste drie devices (gelijktijdig)
  • bespaar jezelf veel tijd, energie en kosten, versterk je onderhandelingspositie

Download hier de BI & Analytics Guide 2021

De BI & Analytics Guide is de eerste digitale gids die voor 100 procent is gebaseerd op geobjectiveerde data en volledig vrij van vooroordelen. Probeer het uit: voor een introductieprijs van slechts 199 euro (exclusief btw) zit je voortaan op de eerste rij, download hier deze unieke gids.

direct bestellen

Plaats review

Geef je mening over dit product, artikel of dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.
Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met inzichten die je bi en ai-advieswerk stukken professioneler maken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST