Passionned Group™

Elixir Tech ETL & Data Integratie

Managing Director
Door: Daan van Beek MSc
Managing Director
Wat zijn de beoordelingen van Elixir Tech ETL & Data Integratie?
Inhoudsopgave
Elixir Tech ETL & Data Integratie | Elixir Repertoire

Leer Elixir Repertoire beter kennen

Hieronder etaleren we een cruciaal overzicht van ons 100% leveranciersonafhankelijke ETL & Data Integratie onderzoek naar de softwareleverancier Elixir Tech en zijn productportfolio (zoals Elixir Repertoire). Elixir Tech ETL & Data Integratie scoort in onze onafhankelijke studie beter dan ElixirData maar behoorlijk slechter dan Sesame Software. Elixir Tech is het sterkste in data infrastructuur en het minst sterk in masterdata management. De belangrijkste voor- en nadelen van Elixir Repertoire, binnen de context van ETL & Data Integratie, hebben we per thema (data integratie, ETL, datareplicatie en Datakwaliteit) voor je klaargezet. Ook benoemen we de sterke punten van de belangrijkste producten zoals Elixir Repertoire et cetera.


Hoe scoort Elixir Tech ETL & Data Integratie op bepaalde onderdelen?

Score van Elixir Repertoire software.
Figuur 1: De pros en cons van de softwareleverancier Elixir Tech ETL & Data Integratie. Een leverancier kan maximaal 100% scoren. Bron: de ETL & Data Integratie Guide 2023. Wil je verdieping en meer informatie over de onderzoeksverantwoording? Klik hier om deze kopersgids te downloaden.

In onze studie hebben we in detail gekeken naar de diverse tools van Elixir Tech software. We onderzochten maar liefst 290 aspecten. Het onderzoek is uitgevoerd vanuit een 100% onafhankelijke blik (we hebben geen banden met de leveranciers) en onze jarenlange ervaring in de Data Integratie-markt. Hiernaast genoemde visualisatie toont de scores (op een schaal van 0-100) van Elixir Repertoire vergeleken met andere ETL & Data Integratie-tools.

De Elixir Tech-analyse is mogelijk gemaakt door big data te onderscheppen en die vervolgens uitputtend te analyseren. Meer dan 585 documenten hebben we van Elixir Tech geanalyseerd sinds die is opgenomen in ons onderzoek. Bij deze analyse hebben zowel algoritmes als een ervaren BI consultant op het terrein van ETL & Data Integratie een cruciale taak gehad bij het finaliseren van het validatieproces.

Elixir Tech en het complete ETL & Data Integratie productportfolio

Elixir Tech kent (minimaal) 1 product in de sfeer van ETL & Data Integratie. We zetten de belangrijkste producten op een rij:

Wat is Elixir Repertoire?

Onder deze kop beschrijven we Elixir Repertoire, inclusief de kenmerken en eventuele gerelateerde producten. De Elixir Repertoire-software kenmerkt zich onder andere door de volgende eigenschappen:

  • data integratie > ETL
  • data connectiviteit > PDF
  • data governance > databescherming
  • data infrastructuur > interoperabiliteit
  • data connectiviteit > MongoDB
  • data integratie
  • data infrastructuur > SOA
  • data infrastructuur > API
  • data infrastructuur > besturingssysteem > Windows
  • data connectiviteit > CSV

Wil je het fijne weten van alle functionaliteiten (100+) van Elixir Repertoire? Bestel dan hier de ETL & Data Integratie Guide™ 2023.

Tekort aan capaciteit en wil je een Elixir Repertoire consultant inhuren?

Wil je een interim Elixir Repertoire consultant inhuren die materiedeskundig is en een Elixir Repertoire-applicatie kan implementeren? Onze specialisten zijn je graag van dienst. Elixir Repertoire ontwikkelaars in dienst nemen is soms overbodig en kostbaar. Laat hier een bericht achter en we gaan met plezier voor je aan de slag.

Screenshot van Elixir Repertoire software.
Afbeelding van Elixir Repertoire tools.
Schema van Elixir Repertoire.
Figuur 2, 3 en 4: Deze drie afbeeldingen geven een eerste indruk van Elixir Repertoire. Klik op een afbeelding om die uit te vergroten.

Recente innovaties van Elixir Repertoire-tools en de versiehistorie

Momenteel signaleren we bij Elixir Tech een positieve tendens wat betreft ETL & Data Integratie-functionaliteit. De laatste noviteiten liggen op het terrein van data infrastructuur > besturingssysteem > UNIX, data integratie > ETL > SQL > SQL join > outer join en data integratie > ETL > SQL > SQL join > inner join.

Van Elixir Tech ETL & Data Integratie hebben we de laatste updates beoordeeld van haar complete productportfolio. Voor zover wij kunnen beoordelen werkt Elixir Tech niet met een herkenbare versienummering.

Wat zijn de licentiekosten van Elixir Repertoire?

Het is lastig om precies te bepalen wat een licentie van Elixir Repertoire kost omdat dit afhankelijk is van het land, het aantal gebruikers (en/of het aantal cores wanneer je het op een server wil draaien), de connectoren naar databronnen en op welke moment in het jaar je een offerte aanvraagt. Doe je dit enige weken voor het einde van het fiscaal kwartaal van Elixir Tech dan kun je mogelijk een forse korting tegemoet zien. Bovendien is het verstandig om de software in de cloud te draaien. Je betaalt dan alleen voor wat je gebruikt. De aanschafkosten van Elixir Repertoire zijn misschien niet de meest belangrijke kosten, maar de onderhoudskosten en support komen wel elk jaar terug op je begroting.

De voor- en nadelen van Elixir Repertoire

Tag cloud van Elixir Repertoire tools.Figuur 5: Word cloud van de plus- & minpunten van Elixir Tech ETL & Data Integratie

Per onderzoeksthema (data integratie, ETL, datareplicatie en Datakwaliteit) benoemen we alle voor- en nadelen van Elixir Tech ETL & Data Integratie, Elixir Repertoire, et cetera. De opsomming in de volgende alinea’s is aan verandering onderhevig, want: Elixir Tech kan momenteel werken aan het creëren van ontbrekende functionaliteit (zoals ondersteuning voor data integratie, Salesforce, datamanagement, SQL server, Snowflake, AWS, datawarehouse, Hadoop, Apache en scheduling).

Deel jouw ervaring

Geef hier je ervaring door over Elixir Tech ETL & Data Integratie. Jouw mening kan dan meegewogen gaan worden bij een nog beter onderbouwde review van de resultaten van Elixir Repertoire.

1. Elixir Tech Data Infrastructuur

11%

Het bedrijf doet het, in vergelijking met andere leveranciers, in ons onderzoek niet goed op het thema ‘Data Infrastructuur’. De score bedraagt 11%. Maar dit is wel één van de best uitgewerkte onderdelen van Elixir Tech. We hebben de volgende selectiecriteria gehanteerd: beveiliging, API, REST API en besturingssysteem. In totaal onderzochten we 87 criteria in deze categorie. Wil je de diepte in met het onderwerp Data Infrastructuur? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Guide 2023.

2. Elixir Tech Data Connectiviteit

9%

De leverancier Elixir Tech doet het, in vergelijking met andere leveranciers, in ons 100% leveranciersonafhankelijke ETL & Data Integratie onderzoek niet goed op het onderwerp ‘Data Connectiviteit’. Het bedrijf scoort op dit onderwerp 9%. We hebben de volgende selectiecriteria gehanteerd: Salesforce en Redshift. In totaal onderzochten we 49 features binnen deze discipline. Wil je de diepte in met het onderwerp Data Connectiviteit? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Gids.

3. Elixir Tech Datamanagement

7%

Elixir Tech scoort in ons actuele ETL & Data Integratie-onderzoek niet goed op het thema ‘Datamanagement’. Het bedrijf scoort op dit onderwerp 7%. We hebben onder andere gekeken naar de volgende criteria: scheduling, realtime, datamigratie, big data management, datapijplijnen en streamingdata. In totaal onderzochten we 71 features binnen deze discipline. Wil je je verder verdiepen in het onderwerp Datamanagement? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Studie 2023.

4. Elixir Tech Data Integratie

7%

De leverancier Elixir Tech doet het in ons onderzoek niet goed op het onderdeel ‘Data Integratie’ met een score van 7%. We hebben onder andere gekeken naar de volgende criteria: data flow en data integratie platform. We hebben daarbij het volgende product geanalyseerd: Elixir Repertoire. In totaal onderzochten we 169 selectiecriteria binnen dit hoofdthema. Wil je meer te weten komen over het onderwerp Data Integratie? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Studie.

5. Elixir Tech Metadata Management

5%

Het bedrijf doet het, in vergelijking met andere leveranciers, in onze recent geactualiseerde, onafhankelijke ETL & Data Integratie studie niet goed op het onderdeel ‘Metadata Management’ met een score van 5%. De volgende factoren hebben we laten meewegen: metadata, gegevenscatalogus en data lineage. In totaal onderzochten we 7 criteria in deze categorie. Wil je je verder bekwamen in het onderwerp Metadata Management? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Guide.

6. Elixir Tech Self-service Integratie

3%

Het bedrijf scoort in ons 100% leveranciersonafhankelijke ETL & Data Integratie onderzoek niet goed op het onderwerp ‘Self-service Integratie’, gegeven dat ze hierop 3% scoren. De volgende criteria zijn gehanteerd: self-service datapreparatie, self-service data integratie, self-service datamanagement, self-service datawarehouse, self-service datakwaliteit, self-service dataprofiling en self-service dataopschoning. In totaal onderzochten we 8 aspecten in deze categorie. Ben je enthousiast over het onderwerp Self-service Integratie? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Gids.

7. Elixir Tech Datakwaliteit Management

2%

Elixir Tech scoort in ons actuele ETL & Data Integratie-onderzoek niet goed op het thema ‘Datakwaliteit Management’. De score bedraagt 2%. We hebben onder andere gekeken naar de volgende criteria: data profiling, adresverificatie en financiële datakwaliteit. In totaal onderzochten we 28 criteria binnen deze sectie. Wil je je verder verdiepen in het onderwerp Datakwaliteit Management? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Studie.

8. Elixir Tech Datareplicatie

1%

De leverancier Elixir Tech doet het, in vergelijking met andere leveranciers, in ons onderzoek niet goed op het onderdeel ‘Datareplicatie’ met een score van 1%. De volgende criteria zijn gehanteerd: datasynchronisatie, databasereplicatie, SQL replicatie, transactionele replicatie, replicatiemodel, bestandsreplicatie en handmatige replicatie. In totaal onderzochten we 32 selectiecriteria binnen dit hoofdthema. Ben je enthousiast over het onderwerp Datareplicatie? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Guide.

9. Elixir Tech Data Governance

1%

Het bedrijf scoort in ons 100% leveranciersonafhankelijke ETL & Data Integratie onderzoek niet goed op het onderwerp ‘Data Governance’. De score bedraagt 1%. De volgende factoren hebben we laten meewegen: DataOps, databescherming, data privacy, test data en data anonimisering. In totaal onderzochten we 11 criteria binnen deze sectie. Ben je enthousiast over het onderwerp Data Governance? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Guide 2023.

10. Elixir Tech Masterdata Management

0%

Elixir Tech scoort in ons onderzoek niet goed op het onderwerp ‘Masterdata Management’, gegeven dat ze hierop 0% scoren. De volgende criteria zijn gehanteerd: masterdata integratie, locatiedata, masterdatakwaliteit, masterdatareplicatie, masterdatakwaliteitsmanagement, locatiemasterdata en masterdata distributie. In totaal onderzochten we 16 criteria binnen deze sectie. Wil je de diepte in met het onderwerp Masterdata Management? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Studie 2023.

Huur een Elixir Tech developer in

Opleidingen en trainingen Elixir Tech ETL & Data Integratie

Wij geven diverse opleidingen en cursussen op het gebied van ETL & Data Integratie maar kunnen ook specifieke Elixir Tech trainingen verzorgen, bijvoorbeeld als incompany. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan de volgende software: Elixir Repertoire. Natuurlijk kleuren we zo’n opleiding in met het gedachtegoed van de intelligente, datagedreven organisatie.

Eindbeoordeling: Elixir Repertoire scoort matig

Elixir Tech heeft een minimaal productportfolio waarmee het matig scoort in ons ETL & Data Integratie-onderzoek. Elixir Tech ETL & Data Integratie innoveert (bij benadering) met een gemiddeld tempo van meer dan 15 features per jaar, is (vooralsnog) actief in niet heel veel sectoren en gooit hoge ogen op het gebied van data infrastructuur.

Over Passionned Group

logo van Passionned Group, de Elixir Tech ETL & Data Integratie specialistPassionned Group is gespecialiseerd in 100% onafhankelijk ETL & Data Integratie advies en de implementatie van ETL & Data Integratie oplossingen. Onze gedreven en bevlogen consultants helpen kleine en grotere organisaties om verder te gaan als intelligente, datagedreven organisatie.

Neem contact met ons op

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek - Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen ___
Trainingen & workshops ___
Deelnemers opgeleid ___
Beoordeling klanten 8,9
Consultants & docenten ___
Kantoren 3
Jaar ervaring 18