contact
Ontdek alle beste functies van Skyvia ETL
De belangrijkste kenmerken van Skyvia ETL samengevat op 1 pagina. Klik hier om onze onafhankelijke, interactieve ETL-gids te lezen:

  • Skyvia ETL vergeleken op meer dan 250 criteria
  • Gebruikt in meer dan 100 landen
  • Direct inzicht in Skyvia ETL-functies
  • 100% onafhankelijke informatie
naar de ETL gids

Skyvia ETL & Data Integratie

Op deze pagina etaleren we de hoofdlijnen van ons 100% leveranciersonafhankelijke ETL & Data Integratie onderzoek naar de softwareleverancier Skyvia en zijn productportfolio (zoals Skyvia ETL). Skyvia ETL & Data Integratie scoort in onze studie beter dan Information Builders maar iets slechter dan CloverDX. Skyvia is kwalitatief het beste in data connectiviteit en komt het minst sterk uit de bus wat betreft self-service integratie. Dit hebben we objectief kunnen vaststellen. De belangrijkste voor- en nadelen van Skyvia ETL, binnen de context van ETL & Data Integratie, hebben we per thema (data integratie, ETL, datareplicatie en Datakwaliteit) voor je klaargezet. Ook benoemen we de belangrijkste functionaliteiten van de softwareproducten zoals Skyvia ETL et cetera.

Lees verder
Open de inhoudsopgave

Hoe scoort Skyvia ETL & Data Integratie op diverse onderdelen?

Score van Skyvia ETL software.
Figuur 1: Scorekaart van de BI-aanbieder Skyvia. Een topleverancier kan maximaal 100% behalen. Bron: de ETL & Data Integratie Guide 2022. Wil je verdieping en meer informatie over onze onderzoeksopzet? Klik hier om deze kopersgids te downloaden.

In ons onderzoek beoordeelden we tevens alle relevante producten van Skyvia software. Meer dan 290 beoordelingscriteria zijn onderzocht. Het onderzoek is uitgevoerd vanuit een 100% onafhankelijke blik (we hebben geen banden met de leveranciers) en onze jarenlange ervaring in de Data Integratie-markt. Nevenstaande weergave illustreert de sterke en minder sterke kanten van Skyvia ETL op hoofdlijnen.

De Skyvia-analyse is gerealiseerd door heel veel openbare big data af te tappen en die vervolgens diepgaand te analyseren. Meer dan 698 documenten zijn geanalyseerd voor deze leverancier. In dit analyseproces hebben zowel algoritmes als een ervaren BI consultant op het gebied van ETL & Data Integratie een belangrijke rol gespeeld bij het trekken van conclusies.

Skyvia en het complete ETL & Data Integratie productportfolio

De softwareonderneming Skyvia voert (minimaal) 1 product in de sfeer van ETL & Data Integratie. Op basis van de relevantie zetten we de producten hieronder op een rij:

Wat is Skyvia ETL?

Onder deze kop beschrijven we Skyvia ETL, inclusief de kenmerken en eventuele gerelateerde producten. Dit product / deze groep producten kenmerkt zich onder andere door de volgende kenmerken:

Ben je nu nieuwsgierig geworden naar alle features (100+) van Skyvia ETL? Open dan hier de ETL & Data Integratie Guide™ 2022.

Overweeg je een Skyvia ETL expert in te huren?

Wil je een Skyvia ETL ontwikkelaar inhuren die je op weg kan helpen en een Skyvia ETL-applicatie kan implementeren? Onze interim-specialisten helpen je graag verder. Skyvia ETL ontwikkelaars in dienst nemen is niet altijd opportuun. Laat hier een bericht achter en we onderzoeken met jou de mogelijkheden tot samenwerking.

Recente innovaties van Skyvia ETL-tools en de versiehistorie

Momenteel signaleren we bij Skyvia een stabiele trend wat betreft ETL & Data Integratie-functionaliteit. De meest recente innovaties liggen op het terrein van masterdata management > masterdata, > datamanagement en data connectiviteit > Git.

Van Skyvia ETL & Data Integratie hebben we de actuele releases geanalyseerd. Voor zover wij kunnen beoordelen werkt Skyvia niet met een herkenbare versienummering.

Wat zijn de licentiekosten van Skyvia ETL?

Het is lastig om precies te bepalen wat een licentie van Skyvia ETL kost omdat dit afhankelijk is van het land, het aantal gebruikers (of het aantal CPU’s bij server software), de connectoren naar databronnen en op welke moment in het jaar je een offerte aanvraagt. Doe je dit enige weken voor het einde van het fiscaal kwartaal van Skyvia dan kun je mogelijk een forse korting tegemoet zien. Daarnaast is het tegenwoordig aan te raden om de software in de cloud te draaien. Je betaalt dan alleen voor wat je werkelijk gebruikt aan resources. De aanschafkosten van Skyvia ETL zijn misschien niet de meest belangrijke kosten, maar de onderhoudskosten en support komen wel elk jaar terug op je begroting.

De voor- en nadelen van Skyvia ETL

Tag cloud van Skyvia ETL tools.Figuur 2: Word cloud met de sterkte-zwakte-analyse van Skyvia ETL & Data Integratie

In de volgende secties beschrijven we alle voor- en nadelen van Skyvia ETL & Data Integratie, Skyvia ETL, et cetera. Er is sprake van dynamiek, want: Skyvia kan momenteel werken aan het ontwikkelen van features die tegemoetkomen aan specifieke klantwensen (zoals ondersteuning voor Teradata, masterdata management, Sybase, data profiling, IBM Db2, z/OS, Solaris, Apache Kafka, AIX en gegevenscatalogus). Het kan ook zijn dat een feature nog onvoldoende is beschreven.

Jouw mening stellen we op prijs

Laat hier een review achter over Skyvia ETL & Data Integratie. Jouw bevindingen kunnen dan meegewogen gaan worden en bijdragen aan een betere, evenwichtige beoordeling van Skyvia ETL.

1. Skyvia Data Connectiviteit

53%

De leverancier Skyvia scoort in ons 100% leveranciersonafhankelijke ETL & Data Integratie onderzoek goed op het onderdeel ‘Data Connectiviteit’, gegeven dat ze hierop 53% scoren. We hebben onder andere gekeken naar de volgende criteria: Hadoop, Salesforce, Apache en AWS. In totaal onderzochten we 49 criteria in deze categorie. Ben je van plan om je verder te specialiseren in het onderwerp Data Connectiviteit? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Gids.

2. Skyvia Datamanagement

42%

Het bedrijf scoort in ons 100% leveranciersonafhankelijke ETL & Data Integratie onderzoek matig op het thema ‘Datamanagement’ met een score van 42%. De volgende factoren hebben we laten meewegen: databronnen, OLAP, realtime, datamigratie en brontabel. In totaal onderzochten we 71 criteria binnen deze sectie. Wil je je verder verdiepen in het onderwerp Datamanagement? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Studie. Of zoek de verdieping in de volgende content:

3. Skyvia Datareplicatie

37%

De leverancier Skyvia doet het in ons objectieve ETL & Data Integratie-onderzoek matig op het onderdeel ‘Datareplicatie’, gegeven dat ze hierop 37% scoren. We hebben onder andere gekeken naar de volgende criteria: datasynchronisatie, databasereplicatie, SQL replicatie, transactionele replicatie, datareplicatie raamwerk, replicatiemodel en datareplicatie taken. In totaal onderzochten we 32 selectiecriteria binnen dit hoofdthema. Wil je je verder verdiepen in het onderwerp Datareplicatie? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Guide 2022.

4. Skyvia Data Integratie

36%

Het bedrijf doet het, in vergelijking met andere leveranciers, in ons 100% leveranciersonafhankelijke ETL & Data Integratie onderzoek matig op het onderwerp ‘Data Integratie’ met een score van 36%. We hebben de volgende selectiecriteria gehanteerd: ETL, datawarehouse en data flow. We hebben daarbij het volgende product beoordeeld: Skyvia ETL. In totaal onderzochten we 171 selectiecriteria binnen dit hoofdthema. Wil je de diepte in met het onderwerp Data Integratie? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Guide. Of zoek de verdieping in de volgende content:

5. Skyvia Data Infrastructuur

31%

Skyvia doet het, in vergelijking met andere leveranciers, in onze recent geactualiseerde, onafhankelijke ETL & Data Integratie studie matig op het onderwerp ‘Data Infrastructuur’. Het bedrijf scoort op dit onderwerp 31%. De volgende criteria zijn gehanteerd: beveiliging, besturingssysteem en interoperabiliteit. In totaal onderzochten we 91 features binnen deze discipline. Ben je van plan om je verder te specialiseren in het onderwerp Data Infrastructuur? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Gids.

6. Skyvia Data Governance

29%

Skyvia scoort in ons onafhankelijke ETL & Data Integratie-onderzoek niet goed op het thema ‘Data Governance’. De score bedraagt 29%. De volgende criteria zijn gehanteerd: DataOps, databescherming, data privacy, test data en data anonimisering. In totaal onderzochten we 12 criteria binnen deze sectie. Ben je enthousiast over het onderwerp Data Governance? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Studie. Of zoek de verdieping in de volgende content:

7. Skyvia Metadata Management

11%

De leverancier Skyvia scoort in ons objectieve ETL & Data Integratie-onderzoek niet goed op het onderdeel ‘Metadata Management’. De score bedraagt 11%. De volgende factoren hebben we laten meewegen: metadata, gegevenscatalogus, data lineage, bedrijfsbrede gegevenscatalogus, business vocabulaire, metadata repository en impactanalyse. In totaal onderzochten we 7 criteria binnen deze sectie. Wil je je verder verdiepen in het onderwerp Metadata Management? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Studie 2022.

8. Skyvia Datakwaliteit Management

8%

Het bedrijf scoort in ons objectieve ETL & Data Integratie-onderzoek niet goed op het onderdeel ‘Datakwaliteit Management’, gegeven dat ze hierop 8% scoren. We hebben de volgende selectiecriteria gehanteerd: datakwaliteit, data profiling, data opschoning, datakwaliteit regels, adresverificatie en financiële datakwaliteit. In totaal onderzochten we 29 selectiecriteria binnen dit hoofdthema. Wil je de diepte in met het onderwerp Datakwaliteit Management? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Guide 2022. Of zoek de verdieping in de volgende content:

9. Skyvia Masterdata Management

6%

Het bedrijf doet het in ons onderzoek niet goed op het onderwerp ‘Masterdata Management’. Het bedrijf scoort op dit onderwerp 6%. De volgende factoren hebben we laten meewegen: masterdatakwaliteit en medewerker masterdata. In totaal onderzochten we 17 features binnen deze discipline. Wil je de diepte in met het onderwerp Masterdata Management? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Guide.

10. Skyvia Self-service Integratie

0%

Skyvia scoort in ons onafhankelijke ETL & Data Integratie-onderzoek niet goed op het onderwerp ‘Self-service Integratie’, gegeven dat ze hierop 0% scoren. De volgende criteria zijn gehanteerd: self-service datapreparatie, self-service data integratie, self-service datawarehouse, self-service datamanagement, self-service datakwaliteit, self-service dataprofiling en self-service dataopschoning. In totaal onderzochten we 8 features binnen deze discipline. Wil je je verder verdiepen in het onderwerp Self-service Integratie? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Guide.

Trainingen en incompany-opleidingen Skyvia ETL & Data Integratie

Wij faciliteren diverse opleidingen en cursussen op het gebied van ETL & Data Integratie maar kunnen ook specifieke Skyvia trainingen verzorgen, bijvoorbeeld als incompany. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan de volgende software: Skyvia ETL. Natuurlijk kleuren we zo’n opleiding in met het gedachtegoed van de intelligente, datagedreven organisatie.

Tot slot: Skyvia ETL scoort redelijk

Skyvia heeft een minimaal productportfolio waarmee het redelijk scoort in ons ETL & Data Integratie-onderzoek. Skyvia ETL & Data Integratie innoveert (bij benadering) met een gemiddeld tempo van minder dan 5 features per jaar, is (vooralsnog) actief in niet heel veel sectoren en specialiseert zich in data connectiviteit.

Over Passionned Group

logo van Passionned Group, de Skyvia ETL & Data Integratie specialistPassionned Group specialiseert zich in 100% onafhankelijk ETL & Data Integratie advies en de implementatie van ETL & Data Integratie oplossingen. Wij helpen grote en kleine overheden en bedrijven verder te gaan als intelligente, datagedreven organisatie.

Neem contact met ons op

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek - Eindbaas & auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
17
EDIT POST