Wie wordt de Slimste organisatie van 2010?


Al weer voor de zesde keer

De BI Awards zullen in 2010 alweer voor de zesde keer worden uitgereikt. Organisaties als Ahold, KPN, Sociale Zaken, UWV en het Diakonessenhuis hebben de Award zich al mogen toe eigenen. Het startsein voor 2010  is onlangs door de jury gegeven, organisaties kunnen zich weer inschrijven om mee te dingen voor de titel ‘Slimste organisatie van Nederland 2010’. Doet u ook mee?

Slim?

De omgang met informatie staat centraal in het bepalen of een organisatie als slim is te kenmerken of niet. Voorgaande jaren hebben de winnaars zich onderscheiden van andere organisaties door hun prestaties op drie verschillende gebieden; te weten ‘Organisatie, gedrag & cultuur’, ‘Informatiehuishouding’ en ‘Het systeem’. Klik hier om de indicatoren te vinden waarop de drie gebieden worden gemeten. Deze indicatoren zijn vastgesteld op basis van een grootschalig onderzoek naar BI en performance management onder 389 organisaties: het Nationaal Onderzoek BI. Om bij te dragen aan de resultaten van dit onderzoek kunt u de vragenlijst invullen en aangeven hoe uw organisatie omgaat met business intelligence.

Diakonessenhuis – winnaar 2009

De winnaar van 2009, Het Diakonessenhuis,gebruikt informatie  bijvoorbeeld om complexe ziekenhuisprocessen en kostbare resources continu te bewaken, te analyseren en te optimaliseren. Hun processen zijn gestroomlijnd door sturing op de juiste managementinformatie, waardoor behandelingstijden korter zijn geworden en bezetting beter.

Ook heeft het Diakonessenhuis een betere onderhandelingspositie weten te vergaren ten aanzien van verzekeraars en artsen maatschappijen, evenals een beter inzicht in haar marktsegmenten en het bedienen hiervan. Klik hier om de winnaars van vorige jaren te leren kennen.

Editie 2010

Voor 2010 is de zoektocht naar de ‘Slimste organisatie van Nederland’ weer begonnen. Ook dit jaar is de vakkundige jury weer op zoek naar organisaties die op een bijzondere manier met informatie omgaan en de BI Award van 2010 waardig zijn!

Schrijf je nu in!

Meent u een slimme organisatie te zijn of kent u organisaties in uw omgeving die de Award en titel ‘Slimste organisatie van Nederland’ wel zouden verdienen? Schrijf u dan vandaag nog in of draag anderen aan voor nominatie. De deadline voor inschrijvingen is 7 mei 2010.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met wie wordt de slimste organisatie van 2010? (dutch bi award) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15