Strijd nu ook om de Excellent performance Awards 2009


Elke organisatie in Nederland, met meer dan honderd medewerkers, kan zich tot vrijdag 17 april a.s. inschrijven voor de Excellent Performance Awards en de Business Intelligence Award, een felbegeerde prijs die wij en geselecteerde partners uitreiken aan de ‘Slimste organisatie van het Jaar 2009’. Vorig jaar won Albert Heijn, wie gaan nu de strijd aan?

Inschrijven tot 17 april a.s.

Zevenentwintig organisaties gaan de strijd met elkaar aan voor de titel ‘Slimste organisatie van Nederland’. U kunt uw organisatie inschrijven tot vrijdag 17 april a.s. of deelnemen aan het Nationaal BI Survey. U ontvangt in dan vijftig procent korting op het BI Symposium op 29 en 30 september a.s.

Ondanks kredietcrisis veel inschrijvingen

Onder de inschrijvingen bevinden zich vier financiële instellingen die ondanks de kredietcrisis hiermee het vertrouwen hebben uitgesproken om te gaan voor een nominatie van de BI Awards of één van de Excellent Performance Awards. Andere deelnemers zijn: twee ziekenhuizen, twee zorginstellingen, een fabrikant van spelletjes, drie industriële giganten, een universiteit, twee telecombedrijven, een koerier en een aantal overheidsinstellingen.

Naar aanleiding van een grootscheeps onderzoek, de jaarlijkse BI-survey, onder leiding van een deskundige jury, wordt een longlist met slimme organisaties samengesteld. Na een zorgvuldig selectieproces mogen vier genomineerden een presentatie verzorgen op het BI Symposium. De winnaar wordt pas op de dag zelf bekend gemaakt. Het blijft dus tot het einde toe spannend!

Wilt u meedoen, of één van uw klanten nomineren, surf dan naar www.biaward.nl en verdiep u in de procedure, schrijf uw organisatie in en maak kans op de titel ‘Slimste organisatie van 2009’.

Presentatie van de resultaten van grootscheeps onderzoek

Naast praktijkcases van de genomineerde partijen worden de resultaten van de jaarlijkse BI-survey bekend gemaakt. Daaruit blijkt dat slechts weinig organisaties aantoonbaar organisatiebreed succes met Business-Intelligence weten te boeken. Er kan ook worden gediscussieerd met het expertpanel en u kunt deelnemen aan verschillende workshops.

Mis deze dag niet en schrijf u nu in! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Deelnemers: Directies, business managers, CIO, CFO, ICT management, BI managers, beleidsmedewerkers.

U ontvangt als relatie van Passionned maar liefst € 100,- korting op de toegangsprijs wanneer u deelneemt aan het Nationaal BI Survey. Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

 

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met strijd om de excellent performance awards 2009 (dutch bi award) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15