Lean coaching | Haal alles uit Lean trajecten | Jouw lean coach

Lean Coach: versnel en verbeter je proces & gedrag

Vaak brengen Lean inspanningen nog niet voldoende resultaten. Na de gebruikelijke goede eerste resultaten zakt het animo weg. De verbeterteams merken dat de hiërarchie en huidige cultuur hen in de weg staat. En ze vinden het lastig om dat aan te kaarten en te doorbreken. Herken je dit? Met een Lean coach van de Passionned Group ga je ervaren hoe je dit kunt doorbreken.

Lean heeft al goede resultaten gebracht, maar hoe hou je het vol?

Er komt best veel kijken bij het goed inzetten van Lean. Een aantal mensen zijn al getraind in Lean en er enthousiast mee bezig geweest. Maar er zijn ook hobbels die je nog moet zien te nemen:

Als je deze situatie herkent dan is Lean Coaching een goede volgende stap voor je.

Het sneeuwbaleffect van goede resultaten

De succesbeleving die je en anderen in de eerste fase van de invoering van de Lean filosofie hebben gehad wil je overbrengen op collega’s. Het werken in silo’s moet tot het verleden gaan behoren. Dat gun je jouw collega’s en natuurlijk de klant. Om werkelijk veel betere resultaten te realiseren moet de hele organisatie de Lean principes omarmen en doorleven.

Verder komen met Lean

Hoe ziet Lean coaching eruit?

In een Lean Coaching traject helpen we je verder te bouwen aan de reeds opgedane praktijkervaring in jouw eigen werkomgeving. We zorgen dat je jouw potentieel maximaal kunt inzetten om het beste voor jouw organisatie en team te realiseren. De coaching vindt plaats op jouw werk en is maatwerk. Maatwerk zowel qua inhoud als qua frequentie en omvang van de begeleiding. Je leert zeer effectief doordat je de verschillende leerstijlen combineert:

Belangrijke change management uitgangspunten

Daarbij komen zowel de geavanceerde toepassing van Lean principes aan de orde. Maar zeker ook het omgaan met weerstand, belangrijke change management uitgangspunten, PDCA-verbetercirkels, KPI’s, klantgericht denken en effectief gedrag. Precies wat je nodig hebt om de resultaten, jezelf en jouw collega’s verder te laten groeien. Je wordt gecoacht door Lean expert en bedrijfseconoom drs. Louis Brackel RC.

Lean coaching: meer houvast om veranderingen door te voeren

Onze lean coaches geven leidinggevenden en projectmanagers houvast om effectief veranderingen in organisaties zelf door te voeren volgens een uniek recept: klantdenken + KPI’s + data analyse + Lean processen + feedback = datagedreven verbeteren.

Door deze coaching ben je nog beter in staat om Lean programma’s en projecten te leiden. Zodat de kwaliteit van de organisatie verbetert, jouw klanten en medewerkers tevredener zijn en je financiële resultaten toenemen.

3-daagse Lean Masterclass Green Belt

Wil je meer kennis over het toepassen van Lean binnen jouw organisatie? De juiste stappen kennen en met Lean Management meer succes bereiken? Versnel jouw leerprocessen dan met onze unieke Lean Training. Een absolute aanrader voor bekwaam worden in datagedreven Lean.

Naar de lean training

Wat zijn de voordelen van een Lean Coach?

Direct meer effect realiseren?

Wil je ook meer Lean-verbetertrajecten in jouw organisatie tot een succes maken en de beoogde resultaten verzilveren en verankeren? Neem dan gerust contact op met onze Lean coaches.

Over Passionned Group

Logo Passionned Group, de specialist in Lean coachingPassionned Group is dé datagedreven Lean verbeterspecialist. Onze ervaren & gepassioneerde adviseurs helpen je graag persoonlijk bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie waar lean processen de standaard zijn.

Neem contact met ons op

Jouw Lean coach & trainer

Willem van der Does, Uw Lean trainer

WILLEM VAN DER DOES MBA

Master Black Belt LEAN Six Sigma

Daan van Beek, CEO

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & Auteur van De intelligente, datagedreven organisatie

Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met lean coaching (haal alles uit lean trajecten) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST