Martijn Stuiver


Martijn StuiverMartijn Stuiver heeft Culturele Antropologie met de specialisatie Organisatieantropologie (organisatiecultuur) gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht (Master of Science). Daarvoor heeft hij een studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Utrecht afgerond (BA).

Hij heeft meer dan 12 jaar ervaring in de internationale IT sector als projectmanager en consultant. De laatste 10 jaar heeft hij zijn vaardigheden verrijkt als manager, teamleider en coachend leidinggevende in zowel de commerciële als non-profit sector.

Teamontwikkeling en organisatieverandering

In 2002 is Martijn gestart bij Westbury IT Services, een HP partner gespecialiseerd in de implementatie van service managementsystemen en business intelligence oplossingen. In de rol van projectmanager en consultant was Martijn verantwoordelijk voor de systeemimplementaties en de inbedding van veranderingen bij organisaties uit verschillende sectoren. De laatste jaren heeft Martijn zich met name geconcentreerd op strategieontwikkeling, teamontwikkeling, organisatieveranderingstrajecten en tot slot het opzetten van nieuwe initiatieven rondom recruiting en dienstverlening.

Veranderingen en verbeteringen zelf opmerken en doorvoeren

Martijn heeft in zijn coachingspraktijk al veel mensen en organisaties begeleidt vanuit zijn passie om hen te laten ontdekken hoe zij zelf duurzaam kunnen veranderen en verbeteren. Want zo zegt hij: De kracht van succesvolle (intelligente) organisaties en projecten ligt bij individuen en teams die leren veranderingen en verbeteringen zelf op te merken en met elkaar door te voeren.”

“The growth mindset”

Als adviseur heeft Martijn de strategie, competenties en cultuur van een organisatie voor ogen. Hij is sparringpartner van organisaties en individuen op het terrein van organisatieveranderingen, teamfunctioneren en cultuurveranderingen; continu verbeteren en leren innoveren. Zijn rode draad hierbij is “the growth mindset”. “The growth of an organization only succeeds the growth of its people and – as added by Martijn their teamwork”.

Belangrijke katalysator

Hij helpt organisaties veranderingen effectief in te zetten door teams en individuen te faciliteren in het vergaren van kennis over zichzelf en over verandermethodieken. Hierbij ondersteunt hij management bij het aantrekken van coaches en verandermanagers die een belangrijke katalysator vormen voor verander- en verbeterinitiatieven, kwaliteitsmanagement implementaties en Lean trajecten.

Feedback is cruciaal om duurzaam te leren verbeteren en innoveren

Als coach en begeleider zet Martijn resultaten, communicatie, leren en verantwoordelijkheid voorop. Hij faciliteert groepen en individuen om hun eigen functioneren, effectiviteit en leervermogen onder de loep te nemen. Elkaar coachen op feedback, (zelf)reflectie, belemmerende patronen en resultaatgericht leren is cruciaal om duurzaam te leren verbeteren en innoveren.

Pas een succes wanneer organisaties hiermee zelf aan de slag gaan

Dit klimaat binnen een organisatie en team is een belangrijke voorwaarde om effectief te streven naar continue verbetering middels de PDCA cyclus. Kritieke succesfactoren die Check en Act verankeren en tot slimme resultaten leiden. Voor Martijn is een continu verbetertraject pas een succes als organisaties op basis van ‘kunnen’ en ‘willen’ hiermee zelf aan de slag gaan.

Maak nader kennis met Martijn

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een afspraak.

neem contact met mij op

Plaats review

Geef je mening over dit product of deze dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met martijn stuiver: de datagedreven katalysator & coach of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15