Commercieel manager & ondernemer

Jorn DiephuisJorn Diephuis is afgestudeerd in Management, Economie en Recht met een specialisatie in Real Estate Management aan de Hogeschool InHolland te Rotterdam. Hij heeft meer dan 14 jaar ervaring als accountmanager, commercieel vastgoedmanager en ondernemer.

Brede kennis in adviseren

Jorn heeft vanuit zijn achtergrond in het vastgoed een brede kennis in het adviseren van multinationals, overheidsinstanties, stichtingen, MKB-bedrijven, ZZP’ers en particulieren. Sinds een aantal jaar heeft Jorn de overstap gemaakt van vastgoed naar Business Intelligence in de rol van accountmanager. Na meer dan 10 jaar actief te zijn geweest in het vastgoed was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze heeft hij gevonden in consultative selling en technologie. Het adviseren van klanten bij complexe vraagstukken op het gebied van Big Data en Business Intelligence geeft hem veel voldoening.

Kansen door Big Data

Uit onderzoek van de Nationale Denktank (2014) blijkt dat Big Data de Nederlandse economie 45 miljard euro zou kunnen opleveren.​ Het gaat dan alleen ​over de sectoren ​overheid, gezondheidszorg, mobiliteit en infrastructuur. Uit het onderzoek van demosEUROPA Centre for European Strategy en WISE Institute (2014)​ blijkt de grote toegevoegde waarde van Big Data​​. Zij stellen dat ​in 2020 ​de economie ​​​​van de EU-landen​ ​met 1,9% ​toegenomen zal zijn ​door Big (en Open) Data.

​Het belang van Big Data​ lijkt ook voor steeds meer bedrijven duidelijk te worden. 75% van de bedrijven heeft ​​de intentie om in Big Data te investeren. Dit klinkt ​natuurlijk veelbelovend. ​Echter blijkt dat slechts 13% van de ondernemingen optimaal gebruik ​maakt ​van Big Data. ​Verder is het opvallend dat Nederlandse marketeers ​aan​geven​ ​dat 82% van de organisaties niet in staat is om online en offline databronnen te integreren.

Meer waarde toevoegen voor klanten

Big Data en Business Analytics worden binnen ieder bedrijf steeds vaker gebruikt. Waar men zich vroeger vooral bezighield met het analyseren van data uit het verleden, kijkt men tegenwoordig ook naar het nu en naar de toekomst. Verschillende methoden geven je de mogelijkheid om realtime data te verzamelen en gedrag direct in te schatten. Geavanceerde tooling maakt het mogelijk om voorspellingen te doen over de toekomst en daar besluiten mee te nemen. De grootste voordelen hebben betrekking op de klant, zoals het vergroten van klantinzicht, en op de organisatie, zoals het verbeteren van de besluitvorming.

Zijn passie: out of the box denken

Jorn is gewend om te handelen vanuit de gedachte van de klant. Hij is proactief, ambitieus en gedreven. Hij gaat voor het opbouwen van een langetermijnrelatie. Jorn beschouwt het als zijn grootste uitdaging om als team tot de beste oplossing te komen.

Organisaties slimmer laten werken

Jorn adviseert graag over de mogelijkheden die Passionned Group kan bieden om jouw organisatie slimmer te maken. “Het is prachtig om alle ervaring binnen Passionned Group te kunnen delen met bestaande en nieuwe klanten. De visie van Passionned Group om organisaties intelligenter te maken past goed bij mij. Ik vind het een geweldig idee dat door onze oplossingen, mensen binnen organisaties meer ondernemingsgeest, resultaat en passie gaan ervaren in hun werk. Het geeft mij veel energie om uit te zoeken waar een organisatie nu staat, waar zij naar toe wil en hoe zij slimmer en intelligenter kan worden.”

neem contact met ons op

Plaats review

Geef je mening over dit product of deze dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met jorn diephuis (de klantgerichte adviseur in datagedreven werken) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
14422
Trainingen & workshops
14423
Deelnemers opgeleid
14424
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
14425
Kantoren
3
Jaar ervaring
14