Ervaren managing consultant in BI & analytics

Berdino VerweijBerdino Verweij is een ervaren managing consultant en BI specialist bij Passionned Group. Hij heeft meer dan vijftien jaar ervaring in Business Intelligence, waarin hij meestal als intermediair tussen de ICT afdeling en de organisatie optreedt.

Inzetbaar in verschillende functies

Deze rol heeft hij in verschillende functies uitgevoerd, vaak aan het begin van een (nieuw)bouwtraject van een datawarehouse, als informatieanalist, datamodelleur of data analist óf aan het eind van het traject als ontwikkelaar van datamarts visualisaties en managementinformatie rapportages.

Specialist in BI en ETL tools

Meer recent heeft Berdino Verweij veel ervaring opgedaan in adviestrajecten voor de selectie van Business Intelligence tools en ETL tools en in advisering ten aanzien van de organisatie en de architectuur van business intelligence middelen in diverse organisaties.

Internationale ervaring

Daarnaast heeft hij meerjarige ervaring als business analist, en heeft zich ontwikkeld als ervaren BusinessObjects specialist. Een aantal projecten heeft hij uitgevoerd in een internationale omgeving, waardoor hij zich ook uitstekend kan uitdrukken in de Engelse en Franse taal. Berdino heeft ervaring in de volgende branches: (farmaceutische) groothandel, automotive (leasing en financiering), de zorg en het bank- en hypotheekwezen.

Master of Science

Berdino heeft de opleiding Bedrijfseconomie – Master of Science in Business & Economics – aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam met succes afgerond.

Kennismaken met Berdino Verweij?

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een gesprek over de mogelijkheden om jouw Business Intelligence meer succesvol te laten zijn.

Neem contact met mij op

Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met berdino verweij (specialist in bi tools) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST