Reviews over Training PDCA & kwaliteitsmanagement

Sonja Heynsdijk-Koch | SVOPL | 13 Mar. 2021

Prima training waarbij de theoretische inhoud de praktijk raakt. Door het bespreken van voorbeelden uit diverse settings kan ik nu een link leggen met mijn eigen werk als adviseur Kwaliteitszorg in het onderwijs.

Niels Te Brake | Particulier | 04 Jan. 2021

Goede cursus met een prettige en vaardige docent, met goed lesmateriaal als ondersteuning. Veel inzicht gekregen om pdca te implementeren in de eigen organisatie.

Mirella De Ruiter | Omgevingsdienst Rivierenland | 04 Jan. 2021

Ik vond het erg interessant, maar mistte toch de invalshoek van nonprofit instellingen. Dat maakt de vertaalslag naar de eigen praktijk qua inhoud moeilijk. De systematiek is zeker toepasbaar.

Anisa Maduro | Enecogen | 07 Dec. 2020

Een opleiding waarbij je de basis krijgt voor kwaliteitsmanagement. Het was heel fijn dat er een mogelijkheid was om een persoonlijke casus mee te nemen.

Anoniem | 27 Nov. 2020

Fijne manier van interactie. Mooi ingespeeld op hetgeen er speelt en leeft bij aanwezige deelnemers.

Peter Teune | Politie Noord-Nederland | 10 Nov. 2020

Vanuit de opleiding Kwaliteits en procesmanagement komt de PDCA cirkel kort aan de orde. Deze opleiding was daar een mooie aanvulling op, doordat er een flinke verdieping was op de onderdelen en toepassing van de PDCA.

Gerke Van der Kamp | Politie Noord-Nederland | 10 Oct. 2020

Was een mooie brede en algemene gangbare Training.

Marcel Everaars | Stedin | 06 Oct. 2020

Zeer boeiende drie daagse training. Leo neemt je mee in de achtergrond achter alle schakels van verbeteren en de PDCA cyclus. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en door deze casussen te delen binnen de groep krijg je veel handvatten om de verbetering in de praktijk op te pakken.

Anoniem | 04 Jun. 2020

Zinvolle training, dagen zijn wel vrij lang, zou volgens mij korter kunnen.

Gonda Nienhuis-Brands | Rijnstate | 07 May. 2020

Prima opleiding, werkt stimulerend en motiverend om er mee aan de slag te gaan in de praktijk.

Anoniem | 18 Feb. 2020

Prima, goede opleiding!

Anoniem | 14 Feb. 2020

Leerzaam en praktisch toepasbaar.

Michel Lucas | Waterschap Rivierenland | 14 Feb. 2020

Ik heb er inspiratie uitgehaald om in mijn organisatie aan de slag te gaan met strategy charts, visualisatie bedrijfsprocessen, continu verbeteren van onderop.

Joni Versteeg | Quarijn | 04 Feb. 2020

Goede opzet van de training in volgorde. De voorbeelden van Leo spraken aan en kon je terugbrengen naar eigen organisatie. Wel zou ik meer voorbeelden willen zien van bijv dashboards. Fijn dat we het boek erbij kregen ter naslag.

Anoniem | 24 Jan. 2020

Praktische handvatten gekregen. Prettig boek ook. Structuur erg bruikbaar.

Anoniem | 25 Dec. 2019

Goede opleiding die goed inzicht geeft in onderwerp. Het is wel nodig er echt meer mee te stoeien en over te praten!

Annemarie Van Aken | Laurentius Wonen | 30 Jun. 2019

De training PDCA & kwaliteitsmanagement is praktisch en helder. Leo Kerklaan heeft ervaring in diverse branches en kan hierdoor een goede vertaling maken naar de praktijk. Genoeg inspiratie opgedaan om in onze organisatie mee aan de slag te gaan. Bedankt hiervoor!

Manon Thiemann | Zuyd Hogeschool | 09 Jun. 2019

Goede docent die zeer snel kon schakelen naar de werksituatie van elke deelnemer, chapeau! Deze training Kwaliteitsmanagement heeft mij veel verdiepingsslagen opgeleverd, alsook goede tools om direct mee aan de slag te gaan (waar ik me dan ook echt op verheug). Bedankt!

Linda Van der Veer | CRM Partners | 01 Jun. 2019

Boeiende training van een bevlogen docent. Zeer veel geleerd. Maar toch nog twijfels over mijn eigen pdca cyclus.

Anoniem | 18 Dec. 2018

Training was erg leerzaam! Leuke en goede inhoud!

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met data analytics of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST