Reviews over Daan van Beek

Marc van Berkel | NNK | 31 Jul. 2019

Op 20 juni was Daan van Beek keynote spreker tijdens het 10e Business Improvement Manager of the year event wat jaarlijks georganiseerd wordt vanuit het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement (NNK). A.d.h.v. allerlei praktijksituaties en studies liet Daan de aanwezige inzien dat veel bedrijven die starten met AI en BI niet op voorhand duidelijk hebben wat het beoogde doel is evenals dat de complexiteit niet zit in het halen van informatie uit data maar om van goede informatie kennis te maken waarop besluiten genomen kunnen worden.
Daan weet zijn publiek te boeien en te inspireren!

Esther Terveer | Alliander Facilities | 28 Jun. 2019

Daan heeft voor ons Facilities team een ‘inspiratiesessie BI’ op locatie verzorgd op 13 mei 2019. Het doel van deze sessie was om meer begripsvorming, bewustwording, inzichten en enthousiasme te creëren op het thema BI c.q. data. Dit is zeker gelukt als ik de positieve reacties van de groep hoor aan het einde van de dag en de weken erna. Nu is het aan ons om ook daadwerkelijk de data te verbinden en te analyseren en deze data om te zetten in informatie en kennis wat ons als organisatie gaat helpen in besluitvormingsprocessen en het verbeteren van onze prestaties. Ik blijf graag in contact met Daan en de Passioned Group.

Jacqueline Rutjens | RDDI | 02 May. 2019

Daan heeft ons met inspirerende voorbeelden meegenomen in de toekomst van de informatiehuishouding bij de overheid. Als we onze informatie goed bewaren, op de juiste wijze weten te ontsluiten en verder te verrijken ontstaat de mogelijkheid om de overheid (nog) beter te maken.

https://www.informatiehuishouding.nl/actueel/nieuws/2019/04/30/highlights-startbijeenkomst-mjp-in-beeld

Dave Jong-A-Lock | i-Frontier | 30 Apr. 2019

Na jaren heb ik weer een goede training kunnen volgen vanwege het feit dat de trainer, Daan van Beek, de theorie uitlegt met begrijpbare voorbeelden. Behalve de uitleg geeft hij gelijk ook methodes en technieken die je gelijk kan toepassen in het bedrijf om de doelen te bereiken. Zijn manier van antwoord geven op vragen is de reden dat hij 5 sterren verdient, want hij kan zich plaatsen in de geschetste situatie om vervolgens gericht antwoord geven.

Gerard Schalk | Rabobank Real Estate Finance | 23 Apr. 2018

Daan heeft gesproken op een bijeenkomst van Rabobank in het kader van een kick off van een opschaling van een business intelligence & analytics project bij Rabobank Nederland Bedrijven. Doel was mede om collega's te inspireren over de intelligentie organisatie en de mogelijkheden op het BI & Analytics vakgebied. Dit is ruimschoots gelukt !

Jan van Ginkel (Concerndirecteur) | Provincie Zuid-Holland | 23 Dec. 2017

Meerdere keren heb ik het genoegen gehad intensief in contact te zijn met Daan van Beek van de Passionnned Group. Hij zit zonder twijfel voorop de golf van data analytics en de concrete vertaalslag naar de business. Als data de wereld veroveren, is Daan onderdeel van de frontlinie. Hij volgt niet, hij leidt de ontwikkelingen.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met data analytics of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST