Reviews over Verandermanagement opleiding

Anoniem | 10 februari 2021

Goede opleiding met een juiste opzet en inhoud. Gekoppeld aan de presentatie van Alex maakt dit een opleiding waar ik met veel plezier op terugkijk. Corona maakt catering en interactie met een kleine groep wel lastiger.

Anoniem | 4 januari 2021

Fijne training, alleen drie dagen achter elkaar is wel veel. Wel eens aan gedacht om de training te splitsen in bijv. eerst twee dagen theorie en na 1 of 2 weken nog een keer een dag voor het toepassen. Verder was mijn dieet niet direct doorgekomen. Werd alsnog goed opgelost. En door Corona tijd was het jammer dat je lunchte in de zaal. Even uit die omgeving tijdens de lunch is altijd beter.

Myrjam Severs | SeCom | 15 december 2020

Verander- en implementatiekunde had voor mij een andere beleving. Had gedacht ook meer in de toepassing te gaan leren.

Anoniem | 10 december 2020

- Goede theoretische basis voor verandermanagement
- Docent heeft veel praktijkervaring

Anoniem | 7 december 2020

De onderwerpen die in de brochure zijn genoemd komen aan bod. Veel voorbeelden worden genoemd, deze kwamen wel vrij veel van de docent zelf. Iets meer voorbeelden vanuit de studenten zou mogelijk zijn. Met elkaar ingaan op de vooraf gestelde doelen van de student zou van meerwaarde kunnen zijn,

Anoniem | 6 augustus 2020

Voor mij veel nieuwe theorie, welke ik zeker kan toepassen in de praktijk. Het is echt de basis die je nodig hebt voor als je verandertrajecten gaat implementeren. Voor mij erg fijn, aangezien ik nog weinig ervaring had.

Remco De Bree | ABN AMRO | 13 juni 2020

Prima opleiding

Anoniem | 9 maart 2020

De docent gaf heel duidelijke voorbeelden (vanuit de praktijk) en wist ook overal antwoord op te geven. Het 'gouden ei' voor een succesvolle implementatie werd niet gegeven, maar dat zou ook heel bijzonder zijn geweest. Ik merkte dat sommige mensen met deze verwachting naar de training waren gekomen. Waardevolle handvatten meegenomen en ook weer even 'terug naar de basis' gegaan.

Martijn Ramaekers | PUM Netherlands Senior Experts | 9 maart 2020

Je leert alle aspecten van veranderingen, plannen, herkennen en op reflecteren. Via groepsdiscussie gaat de theorie leven.

Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met data analytics of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16