Reviews over Data Science opleiding

Richard Khemai | PGGM&CO | 14 juni 2021

Een mooie opleiding Data Science gegeven door ervaren docenten die het op een leuke manier vertellen. Mooie praktische opdrachten.

Anoniem | 11 juni 2021

Een goede, complete opleiding waarin alle aspecten van data science aan bod komen.

Anoniem | 21 april 2021

Goede training voor data science. Geeft een goed beeld van de diverse onderdelen die behandeld zijn en die ik zeker kan toepassen binnen mijn organisatie. Ik zou achteraf gezien deze opleiding niet in een summercourse doen, zodat je meer tijd hebt om de stof te laten bezinken.

Anoniem | 10 april 2021

Goede opbouw van de opleiding en enthousiaste docenten. Kritische vragen kan ik inmiddels meer omgaan. Daar leer ik van om meer door te vragen en kritisch te zijn. Bedankt!

Frank Peek | Sanquin | 8 april 2021

Geeft een goed overall beeld van Data Science & Business Analytics. Laat de verschillende facetten goed zien en maakt het zoveel mogelijk praktisch en geeft daarmee handvatten om mee aan de slag te kunnen.

Anoniem | 8 april 2021

Het was een fijne opleiding, die vooral geschikt is voor personen die in een 'gesprekspartner' rol zitten in hun organisatie. Voor iemand in mijn rol was niet alles relevant, omdat ik er technisch dieper in zit en minder te maken hebt met management. Ik heb wel vernieuwde motivatie gekregen om data science bespreekbaar te maken in onze organisatie & om zelf te gaan experimenteren.

1 verbeterpuntje: soms hadden de docenten de neiging om door de powerpoints heen te scrollen en 'heen en weer' te gaan door de slides in plaats van het achter elkaar te bespreken, wat ervoor zorgde dat het voor mij soms lastig te begrijpen had & wat weinig structuur had.

Anoniem | 8 april 2021

In de opleiding worden alle aspecten van BI en data science op heldere manier behandeld door drie zeer bevlogen trainers. Complimenten!

Anoniem | 13 maart 2021

Door deze Data Science opleiding ben ik nu een betere gesprekspartner als het gaat om techniek. Daarnaast heb ik ook veel geleerd wat ik direct binnen mijn organisatie toe kan passen, van inrichting van goede data organisatie tot datakwaliteit verhogen.

Jurgen Zuiderduin | BijZuiderduin | 19 februari 2021

In 10 dagen krijg je een goed theoretisch overzicht van het vakgebied met voorbeelden en de mogelijkheid dit naar de eigen praktijk te vertalen.

Sholeh Mobaser | N.v.t. | 10 februari 2021

Een hele goede basis voor het toepassen van Data Science in de organisaties.

Stephan Pals | PALS CONSULTANCY BV | 4 januari 2021

Super opleiding! Veel geleerd in een lekker hoog tempo. Veel vakkennis van de docenten en een hoop praktijkvoorbeelden.

Christian Van der Kooi | CSK food enrichment | 15 december 2020

Een breed scala aan Data Science onderwerpen en theorieën die goed toepasbaar zijn in de praktijk.

Ben Wouterson | PDC/HRM/IDU Politie | 10 december 2020

Een traject waarin alles de revue passeert, inhoudelijk bij stil wordt gestaan met ruimte voor discussie. groepsdynamiek volop! Je leert wat Data Science echt betekent en kan betekenen voor jezelf in je werk maar ook voor het werk (de organisatie).

Anoniem | 7 december 2020

Mooie brede opleiding waarin alle elementen mbt Data Science en AI aan de orde zijn gekomen. Hierdoor een beter inzicht gekregen in het vakgebied waardoor het mogelijk is een regierol te gaan vervullen.

Anoniem | 15 september 2020

Voldeed aan mijn verwachting, eea is concreet toepasbaar, mn het regelmatig samenvatten van voorafgaande stof bijv aan begin van nieuwe cursusdag beviel mij goed. Summercourse is veel stof in korte tijd maar het is mij prima bevallen.

Anoniem | 27 augustus 2020

Goede opleiding om te weten wat Data Science is en wat er allemaal achter vandaan komt. De indeling in de drie onderdelen was heel prettig. Ook dat er iemand iets kwam vertellen als Data Scientist-zijnde.

John Kennedy | Bonum Consilium | 6 augustus 2020

Zeer goede en complete opleiding met enthousiaste en gepassioneerde docenten.

Anoniem | 20 juli 2020

Enthousiaste docenten. Bevlogen. Inhoudelijk goed op de hoogte. Ben zelf wat kritisch op de modellen. Sommigen zijn wel heel helpend, bijvoorbeeld Dama DMBOK en het huis van BI. Sommige toelichtingen bij modellen kan beter.

Hans Peter Van de Poll | Stichting Havensteder | 17 juni 2020

De opleiding Master of Data Science is een aanrader voor iedere professional die op het snijvlak van IT en organisatie verdieping zoekt in het datagedreven werken. Een opleiding die de mogelijkheden van data science over de volle breedte van het vakgebied in kaart brengt, met tal van praktijkvoorbeelden ter verduidelijking. Je wordt in hoog tempo met veel interactie in de groep door de leerstof geleid. Tijdens de opleiding wordt je uitgedaagd om ideeën op te doen voor het uitwerken van je eindopdracht. Al met al een effectieve aanpak, fijne docenten met uiteenlopende kennis en karakters, mooi samenspel. Dank voor de inspiratie!

Pascal Prins | Brabantse Ontwikkelings Maatschappij Holding B.V. | 18 februari 2020

Mooie brede opleiding waar zowel theorie als praktijk aan de orde komen. Zeer goed toe te passen in de praktijk. Enthousiaste docenten met veel passie voor hun vak.

Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met data analytics of andere zaken waar je slimmer van wordt.

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16