Werken bij Passionned Group | Passionned as a Platform

Werken bij Passionned Group

Maak een nieuwe, frisse start en sluit je aan op Passionned as a Platform
Ontdek de voordelen en mogelijkheden van een samenwerking met Passionned Group.

Sluit je aan

De kortste route naar meer werkplezier en levensgeluk

Voor fulltime of parttime zzp’ers, gedreven docenten en (interim)-adviseurs die voortaan liever onder de vlag van een bewezen succesformule zaken willen doen, biedt Passionned Group hét perfecte platform en juiste podium. Wil je ook ontzorgd worden en nog beter presteren in een ongedwongen, informele sfeer? Sluit je dan als zelfstandig ondernemer bij ons aan. Nederland biedt nog steeds een goede voedingsbodem voor mensen met een passie die besluiten ondernemer te worden. Nergens in Europa is het aantal zzp’ers relatief gemeten zo hoog. Uit eigen ervaring weten we echter dat het ondernemerschap niet altijd rimpelloos verloopt.

Kies rationeel en profiteer van ons sociale netwerk

Als eigen baas mis je soms de collegialiteit, een klankbord of gewoon de gezelligheid. Dan kan de aansluiting op een platform van gelijkgestemden niet alleen een rationele overweging zijn, maar ook een sociale en emotionele verrijking. Passionned Group biedt al meer dan 15 jaar zo’n platform waar de aangesloten partners centraal staan. Modern vormgegeven, digitaal en geoptimaliseerd voor Google Analytics en bovendien SEO-proof.

Sluit je ook aan

Verhoog je intrinsieke motivatie

Natuurlijk zijn we geïnteresseerd in je intrinsieke motivatie. Zelf weet je het beste waarom je ooit voor het ondernemerschap koos. Lonkte de vrijheid, wilde je zaken meer in eigen hand hebben, of zocht je een betere work-lifebalans? Of wilde je “gewoon” iets opbouwen voor later? Binnen Passionned Group krijg je alle vrijheid om als professional je dromen te realiseren. Natuurlijk zijn we ook benieuwd hoe je als mens in het leven staat.

Er zijn twee wegen die naar Amersfoort leiden

Binnen de formule van Passionned Group kan iedereen die een droom of passie heeft deze waarmaken. Of je nu adviezen, trainingen, cursussen of opleidingen wilt geven of als interimmer aan de slag wilt. Met onze succesvolle online content- en marketingfilosofie en ons 100% transparante reviewsysteem zorgen wij ervoor dat je als gecommitteerd adviseur, interimmer of als gepassioneerd docent in één keer op de kaart staat. Globaal zijn er twee aansluitingsopties.

1. Aansluiten als (interim) consultant

We zijn natuurlijk reuze benieuwd naar je visie op het vak en je trackrecord als adviseur of interimmer. Onder de vleugels van Passionned Group kun je je adviesvaardigheden en projectleiderschap uiteraard verder ontwikkelen. Hoofdzaak is echter dat je beschikbaar bent en je volledig wilt inzetten voor een of meerdere van onze huidige of toekomstige opdrachtgevers. Onze klanten worstelen bijna allemaal met de digitale transformatie. Het is onze passie en missie om iedere organisatie datagedreven te maken. Dat is geen “blinde ambitie”, maar verloopt volgens een strak uitgestippeld pad. Spreekt deze visie jou aan, ga dan mee met ons op reis.

Via ons geautomatiseerde facturerings- en declaratiesystemen zorgen wij ervoor dat je je als consultant volledig kunt concentreren op de uitdagende klussen van onze opdrachtgevers. Samen met jou bieden we overheden en commerciële organisaties praktische oplossingen waarmee we ze verder helpen richting een datagedreven, intelligente organisatie.

2. Aansluiten als docent

Van docenten verwachten wij dat zij de honderden cursisten die zich jaarlijks bij ons aanmelden voor het volgen van een opleiding of training uitdagen, de juiste kennis bijbrengen en op maat bedienen. Dit betekent dat je als docent in de praktijk vaak meerdere dagen intensief met de cursisten optrekt. Je brengt samen een nieuw vakgebied in kaart, zoals bijvoorbeeld kunstmatige intelligentie of big data analytics. Daarnaast bevorder je de interacties tussen de cursisten, waardoor ze maximaal van elkaars cases kunnen leren. Ook kan het zijn dat je cursisten de fijne kneepjes van een BI-tool, de programmeertaal R of een specifieke IT-toepassing leert via demo’s, simulaties en opdrachten.

Ga mee met ons op reis

Passionned Group is sinds de oprichting door Daan van Beek in 2004 uitgegroeid tot dé specialist in het ontwerpen en implementeren van datagedreven, intelligente organisaties. Onze gepassioneerde consultants en docenten helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie. Dat is elke keer weer opnieuw een spannende reis waar ons hart sneller van gaat kloppen. Ga mee met ons op reis en wij garanderen je dat je aanraking komt met inspirerende klanten, interessante cases en intellectueel uitdagende opdrachten.

Passionned as a Platform heeft de toekomst

Wat betekent het voor jou om te werken met en voor Passionned Group? En wat kun je concreet van ons en het digitale platform verwachten?

 • Wij positioneren jou als expert of “thought leader” op één of meer thema’s.
 • Leukere, uitdagendere opdrachten tegen goede tarieven.
 • Een potentieel “4-urige werkweek”.
 • Administratieve ontzorging van jou als ondernemer.
 • Zingeving, prettige werksfeer en inspirerende collega’s en sparringpartners.

Onze bedrijfsfilosofie

Wij geloven dat het doel van het leven niet is om te werken, maar om te genieten van het werk, je familie, je vrienden en je passies. Wij streven naar maximale flexibiliteit en vrije tijd waarbinnen jezelf bepaalt wat je doet.

Kies voor een relaxte sfeer zonder druk op declarabiliteit

Alle partners van Passionned Group worden zorgvuldig geselecteerd op basis van competenties, sociale vaardigheden en de juiste mentaliteit. Dit zorgt voor een relaxte sfeer, geen enkele druk op declarabiliteit en collega’s die je kunt vertrouwen en waar je op kunt bouwen.

Ons trackrecord

Wij hebben al meer dan 6.500 organisaties geholpen om stappen te zetten naar een intelligente, datagedreven organisatie. Bovendien hebben we meer dan 1.000 consultants en managers opgeleid via Passionned Academy. Van de boeken van Daan van Beek, auteur van het boek ‘De intelligente, datagedreven organisatie’ (compleet herziene druk) en Datacratisch werken (1e druk), zijn al meer dan 25.000 exemplaren verkocht. Tevens zijn we meer dan 15 jaar organisator van de Dutch BI & Data Science Award.

Wij garanderen administratieve ontzorging

Onze processen zijn van a tot z gedigitaliseerd. Hierdoor kunnen wij ons focussen op de klant en jouw specifieke wensen en kun jij je concentreren op het echte werk. Concreet bieden wij je:

Hoe ziet het financiële plaatje eruit?

Uiteindelijk draagt iedereen (financieel) bij aan de verdere ontwikkeling van het platform. Hoofdregel is dat het leeuwendeel van de opbrengsten uit Passionned Group-opdrachten direct terugvloeit naar de consultant. De overige verdiensten, zoals docent- en auteursvergoedingen, kun je zelf berekenen met onze eenvoudige formules. Passionned Group hanteert verschillende typen partnerships en verdienmodellen. Vraag eindbaas Daan van Beek naar de details.

Tijdig inhaken op de klantreis

Dankzij onze focus op datagedreven werken en het intelligenter maken van organisaties komen wij al heel vroeg in beeld bij organisaties. Dit impliceert dat wij als “thought leader” in een pril stadium kunnen aanhaken op de klantreis van de klant. Hierdoor zijn we in staat om ook grotere transities en verandertrajecten (mede) vorm te geven. Omdat we onze toegevoegde waarde altijd goed kunnen aantonen, staan onze tarieven bijna nooit onder druk. De opdrachten die we afsluiten worden dan ook goed gehonoreerd, uitzonderingen daargelaten zoals opdrachten voor goededoelenorganisaties.

What’s in it for me?

Naast de commerciële sales- en marketingondersteuning inclusief de administratieve ontlasting, biedt Passionned Group nog enkele “benefits”. Zo biedt aansluiting op het Passionned Platform onder meer de volgende extra’s. Als associate partner van Passionned Group kun je:

Tot slot krijg je de mogelijkheid om een eigen winkel binnen Passionned Group te beginnen op een bepaald expertisegebied.

Enkele kerncijfers

 • Onze bibliotheek bevat 5 goed verkopende boeken en een kennisbank met meer dan 30 te downloaden whitepapers en artikelen.
 • Meer dan 50 gekwalificeerde leads per week via verschillende websites.
 • Ongeveer 50.000 unieke bezoekers per maand op onze verschillende websites.
 • Passionned Group kende het afgelopen jaar een groei van 70%.

Hoe verloopt de intake?

Als onze bedrijfsfilosofie jou aanspreekt en er inmiddels een vonk is overgesprongen, komen we graag in contact met jou, zodat we snel zaken kunnen doen. Binnen een week kunnen we al gesprekken inplannen met collega’s en klanten. Dat is haalbaar, omdat de weg naar meer werkplezier en meer levensgeluk bestaat uit zes eenvoudige stappen:

 1. Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we of er een “cultural fit” is. Je maak ook direct al kennis met het contentteam, de accountmanager en een of meer partners.
 2. Als het klikt, stellen we een samenwerkingsovereenkomst op waarin de belangrijkste afspraken staan vermeld. Dit is geen ingewikkeld juridisch document, maar een compacte overeenkomst op hoofdlijnen.
 3. Ons Contentteam regelt ondertussen voor jou enkele praktische zaken:
  • Fotografie en video: op meerdere pagina’s zullen we jou positioneren als dé expert.
  • Je LinkedIn-profiel, visitekaartje en curriculum vitae worden professioneel opgemaakt.
  • Je krijgt een eigen profielpagina op onze website en een e-mail account.
  • Je krijgt alle ruimte om te bloggen en te werken aan jouw en onze zichtbaarheid en aan een groot bereik bij de doelgroep. Zo biedt Passionned Publishers ook de optie om een boek te publiceren.
 4. We sluiten je aan op de belangrijkste basissystemen waarmee Passionned Group werkt en we zorgen voor visitekaartjes, e-mailaccounts enzovoorts.
 5. We inventariseren welke actuele en toekomstige opdrachten het beste aansluiten bij jouw interesses, voorkeuren en competenties.
 6. Na het sluiten van de samenwerkingsovereenkomst trekken we, zeker in de opstartfase, zoveel mogelijk gezamenlijk op.

Wil je je bij ons aansluiten?

Is er bij jou een vonk overgesprongen? Neem contact op met Daan van Beek, eindbaas van Passionned Group.

Sluit je ook aan

Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met interimdiensten, de kennisbank, opleidingen of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas Passionned Group

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas Passionned Group

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST