KPI's zitten in het hart van elk bedrijf, ook in die van u!


Veel organisaties hebben steeds meer aandacht voor de kritieke prestatie indicator (kpi). Dat is niet verwonderlijk want het is een zeer krachtige managementtool en kpi’s zitten in het hart van elk bedrijf, ook in die van u.

Echter, kpi’s luisteren erg nauw. Een misgreep is soms snel gemaakt. Daarom attenderen we u graag op het gloednieuwe artikel ‘De 5 grootste KPI-blunders’ en bieden we u de mogelijkheid om een kpi-opleiding te volgen.

Maak gebruik van onze KPI-opleidingen

Een zeer belangrijk onderdeel bij de creatie van echt zuivere kpi’s, en vooral het gebruik ervan, zijn de managementvaardigheden. Passionned Group biedt al ruim 10 jaar op tal van management- & verbeterthema’s een professioneel trainingsprogramma om die vaardigheden binnen uw organisatie verder te verbeteren.

De volgende opleidingen en workshops helpen u om kpi’s succesvol in te zetten voor betere financiële resultaten en een hogere klant- & medewerkertevredenheid.

1. Continu verbeteren met kpi’s – 20 mei a.s.

mr. Leo KerklaanVeel plannen of verbetertrajecten behalen niet de beoogde resultaten. Ze duren in de praktijk bijna altijd langer dan verwacht. En als de verbeterplannen zijn uitgevoerd, is het nog maar de vraag of ze leiden tot het gewenste effect. De stappen plan en do lukken vaak wel, maar dan? Klinkt dit herkenbaar? In deze praktijkgerichte masterclass PDCA neemt internationaal KPI-expert en veranderkundige mr. Leo Kerklaan u mee in de wereld van verbetercirkels, processen, kpi’s en effectief gedrag. Direct inschrijven.

2. Masterclass business intelligence – 21 t/m 23 mei a.s.

Daan van BeekU bent als projectleider, manager of medewerker betrokken bij een business intelligence-project en u bent op zoek naar theoretische, maar vooral praktische kaders? U weet dat met de juiste stuurinformatie en kpi’s betere resultaten geboekt moeten gaan worden, maar merkt dat dit niet eenvoudig is? Onze 3-daagse masterclass Business Intelligence stelt zowel bedrijfsmatige als technische aspecten van Business Intelligence aan de orde, zoals het BI-proces, de methodieken, de valkuilen en het ontwerpen van een complete infrastructuur. Maar vooral de succesfactoren van BI. Direct inschrijven.

3. Strategy mapping & serious gaming – 19 & 20 juni a.s.

Mark de KortDe 3-daagse training strategy mapping & business dynamics leert op originele wijze een strategy map met kpi’s samen te stellen. Hiervoor zijn verschillende managementgames bedacht die u op het juiste spoor zetten en een heldere manier van communiceren hierover leren. Elke opleidingsdag werken de deelnemers van de workshops in kleinere groepen aan een aantal praktijkopdrachten. Zo brengt u de door u geleerde theorie direct in de praktijk. Direct inschrijven.

De kenmerken van onze opleidingen:

+ Hoog praktijkgehalte met gedegen theoretisch kader
+ Gemiddelde waardering van 8,5 of hoger
+ Actueel en up-to-date
+ Ook geschikt voor in-company
+ Praktijkgerichte docenten

Klik hier voor een overzicht van al onze workshops & opleidingen.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met kpis zitten in het hart van elk bedrijf, ook in die van u! (case) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
7612
Trainingen & workshops
7613
Deelnemers opgeleid
7614
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
7615
Kantoren
3
Jaar ervaring
14