Deadline inschrijving BI Awards 2010 nadert!


Dit jaar vindt alweer de 6e editie plaats van de BI Awards. Tijdens het BI Symposium op 4 en 5 oktober zal de award worden uitgereikt aan de ‘Slimste organisatie van Nederland’.

Het Diakonessenhuis mocht vorig jaar de prijs in ontvangst nemen. De deadline voor de inschrijvingen 2010 komt in zicht, maar ook uw organisatie heeft nog de mogelijkheid om mee te dingen voor de felbegeerde award en titel.

Wilt u ook meedoen? Schrijf u dan nog in vóór 4 juni!

Editie 2010

Organisaties als Ahold, KPN, Ministerie van Sociale Zaken, UWV en het Diakonessenhuis hebben eerdere jaren de Award al in ontvangst mogen nemen. Ook dit jaar is de vakkundige jury weer op zoek naar de ‘Slimste organisatie van Nederland’.

‘Slimste organisatie van Nederland’

De omgang met managementinformatie staat centraal in het bepalen of een organisatie als slim is te kenmerken of niet. Voorgaande jaren hebben de winnaars zich onderscheiden van andere organisaties door hun prestaties op drie verschillende gebieden; te weten ‘Organisatie, gedrag & cultuur’, ‘Informatiehuishouding’ en ‘Het systeem’.

De prestaties worden gemeten door een vakkundige jury, bestaande uit experts uit de business. Aan de hand van een aantal KPI’s, vastgesteld op basis van een grootschalig onderzoek naar BI en performance management onder 389 organisaties (het Nationaal Onderzoek BI), wordt de uiteindelijke winnaar bepaald.

Schrijf je nu in!

Bent u of kent u de organisatie die de Award en titel ‘Slimste organisatie van Nederland’ wel zouden verdienen? Schrijf u dan vandaag nog in of draag anderen aan voor nominatie. De deadline voor inschrijvingen is 4 juni 2010.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met deadline inschrijving bi awards 2010 nadert! (nu gesloten) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15