Beoordelingen over training pdca kwaliteitsmanagement


Anoniem | 04 Jun. 2020

Zinvolle training, dagen zijn wel vrij lang, zou volgens mij korter kunnen.

Gonda Nienhuis-Brands | Rijnstate | 07 May. 2020

Prima opleiding, werkt stimulerend en motiverend om er mee aan de slag te gaan in de praktijk.

Anoniem | 18 Feb. 2020

Prima, goede opleiding!

Anoniem | 14 Feb. 2020

Leerzaam en praktisch toepasbaar.

Michel Lucas | Waterschap Rivierenland | 14 Feb. 2020

Ik heb er inspiratie uitgehaald om in mijn organisatie aan de slag te gaan met strategy charts, visualisatie bedrijfsprocessen, continu verbeteren van onderop.

Joni Versteeg | Quarijn | 04 Feb. 2020

Goede opzet van de training in volgorde. De voorbeelden van Leo spraken aan en kon je terugbrengen naar eigen organisatie. Wel zou ik meer voorbeelden willen zien van bijv dashboards. Fijn dat we het boek erbij kregen ter naslag.

Anoniem | 24 Jan. 2020

Praktische handvatten gekregen. Prettig boek ook. Structuur erg bruikbaar.

Anoniem | 25 Dec. 2019

Goede opleiding die goed inzicht geeft in onderwerp. Het is wel nodig er echt meer mee te stoeien en over te praten!

Annemarie Van Aken | Laurentius Wonen | 30 Jun. 2019

De training PDCA & kwaliteitsmanagement is praktisch en helder. Leo Kerklaan heeft ervaring in diverse branches en kan hierdoor een goede vertaling maken naar de praktijk. Genoeg inspiratie opgedaan om in onze organisatie mee aan de slag te gaan. Bedankt hiervoor!

Manon Thiemann | Zuyd Hogeschool | 09 Jun. 2019

Goede docent die zeer snel kon schakelen naar de werksituatie van elke deelnemer, chapeau! Deze training Kwaliteitsmanagement heeft mij veel verdiepingsslagen opgeleverd, alsook goede tools om direct mee aan de slag te gaan (waar ik me dan ook echt op verheug). Bedankt!

Linda Van der Veer | CRM Partners | 01 Jun. 2019

Boeiende training van een bevlogen docent. Zeer veel geleerd. Maar toch nog twijfels over mijn eigen pdca cyclus.

Anoniem | 18 Dec. 2018

Training was erg leerzaam! Leuke en goede inhoud!

Marilza Gulpen | Meandergroep | 18 Dec. 2018

Duidelijke cursus , voldoende handvatten voor toepassing in de praktijk.

Trudy Van Merode | Amphia | 18 Dec. 2018

Een bevlogen trainer met grote kennis over het onderwerp PDCA, zeker op het vlak van de gezondheidszorg (in mijn geval). Goede voorbeelden uit de praktijk.

Sandra Oosterholt | DELA | 05 Jul. 2018

Duidelijk & inspirerend. Ik heb voldoende stof om er zelf mee aan de slag te gaan.

Iris Driessen | BNP Paribas Cardif | 20 Jun. 2018

Goede opleiding met sprekende voorbeelden. Nadruk ligt op logisch nadenken en beide benen op de grond. Positief verhelderend!

Karin Berendsen | Stichting Het Spectrum | 07 Jun. 2018

De opleiding is praktisch en maakt dat je zelf de juiste vragen gaat stellen. Naar jezelf toe, maar vooral in de vertaling naar de organisatie. Bewustwording is stap 1, vertaling waar je handvatten voor krijgt deel 2.

Esther Bottenheft | Icare Jeugdgezondheidszorg | 03 Jun. 2018

Goed opgezet, praktisch en direct te gebruiken. Aanpassing van het programma gedurende de training is waardevol.

Anne Balis | Vergauwen BVBA | 29 May. 2018

Beetje anders dan verwacht, maar toch pragmatisch aangepakt. Zaken waarmee ik toch iets kan doen.

Wim Polderman | Waterschap Hollandse Delta | 28 Oct. 2017

De opleiding was buitengewoon zinvol. Veel tools aangeleverd gekregen. Daar ga ik in mijn organisatie mee aan de gang. Voortreffelijke docent. Geeft tal van nuttige praktijkvoorbeelden.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met beoordelingen (reviews) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, CEO & Eindbaas Passionned Group

DAAN VAN BEEK MSc

CEO & Eindbaas Passionned Group

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15