Bent u slimmer dan de concurrent? Benchmark het nu!


Het Nationaal Onderzoek BI is het grootste Intelligence onderzoek allertijden en biedt u de mogelijkheid uw organisatie kosteloos te benchmarken op (Business) Intelligence en goede stuurinformatie. Ook in 2010 onderzoekt Passionned Group* opnieuw hoe slim organisaties zijn en wat de kritieke succesfactoren voor excellente prestaties zijn.

Advies op maat

Als u de vragenlijst invult ontvangt u direct, kosteloos op maat gesneden advies, een gedetailleerde benchmark van uw score ten opzichte van uw branchegenoten op verschillende dimensies en maakt tegelijk kans op de Business Intelligence Awards**. Ontdek hoe uw organisatie zich verhoudt in vergelijking met andere organisaties in uw branche op Intelligence gebied!

“De feedback in de Nationaal Business Intelligence Survey was voorzien van goede en bruikbare adviezen, waardoor we snel verbeterslagen konden maken.” – William Mimpen, manager Knowledge Center Ricoh

“Het voordeel van deelname is de mogelijkheid om je eigen werk door deskundigen van buiten kritisch te laten beoordelen.” – Egbert Dijkstra, director Business Analytics Ahold.

Kans op een rapport

Elke tiende deelnemer ontvangt tevens het spiksplinternieuwe onderzoeksrapport ‘De 7 grootste valkuilen in Business Intelligence’ (ter waarde van € 49,-) waarmee u inzicht krijgt in de kritische succesfactoren van business intelligence en performance management. Gebaseerd op jarenlang nauwgezet onderzoek en ervaringen van honderden BI verantwoordelijken en experts.

Bijdragen aan het onderzoek?

Graag vragen wij u de vragenlijst in te vullen door op onderstaande button te klikken en daarmee bij te dragen aan het onderzoek over Intelligence in organisaties. Wij danken u alvast hartelijk voor uw medewerking!

Resultaten

Wilt u de resultaten van het gehele onderzoek ontvangen? Bestel dan het onderzoeksrapport opgesteld vanuit het Nationaal Onderzoek BI “De 7 grootste valkuilen in Business Intelligence”.

* De Nationaal BI Survey is een initiatief van onderzoeks- en adviesbureau Passionned Group, VNU Computable, Rotterdam School of Management, Overheidsmanagement, Internationaal Management Forum, Finance & Control en de CRM Association. Het wordt uitgevoerd onder honderden bestuurders en (BI) managers in het bedrijfsleven en de not-for-profit sector.

** Organisaties met minder dan 100 medewerkers of die diensten verlenen op het vlak van ICT/BI zijn uitgesloten van deelname aan het onderzoek en de Awards.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met bent u slimmer dan de concurrent? benchmark het nu! (iq-test) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15