5e editie Business Intelligence Awards van start


De vijfde editie van de BI Awards en de Nationaal BI Survey gaan van start met een geheel vernieuwde website en twee nieuwe juryleden. De twee kersverse juryleden vertellen in deze nieuwsbrief over hun ervaring als deelnemer aan de vorige edities van de BI Awards.

Vakbroeders met kennis van zaken

Egbert Dijkstra van Ahold, winnaar van de BI Awards 2007 zegt: “Het voordeel van deelname is de mogelijkheid om je eigen werk door deskundigen van buiten kritisch te laten beoordelen. Een jury van vakbroeders die met kennis van zaken die vragen stelt waar je binnen je eigen organisatie vaak niet aan denkt – dat is iets waar je veel van kunt leren”.

Met BI de strategie realiseren

“Binnen Ricoh Nederland zijn we sinds geruime tijd bezig om met behulp van BI de juiste manier te vinden om onze strategie te realiseren, IT & processen te optimaliseren en onze prestaties te verbeteren. Als bedrijf zochten we een manier om onze stappen op dit gebied te toetsen en daar waar nodig bij te stellen. Dat was voor ons de aanleiding om mee te doen aan de BI Awards.” aldus William Mimpen, Knowledge Manager bij Ricoh.

Goede en bruikbare adviezen

William vervolgt: “De feedback die we ontvingen dwong ons om kritisch te kijken hoe we business intelligence ingevoerd hadden. Maar belangrijker, de feedback was voorzien van goede en bruikbare adviezen, waardoor we snel verbeterslagen konden maken. Dat dit uiteindelijk leidde tot nominatie en een eerste prijs, gaf een extra stimulans.”

Gratis nieuw jaarboek BI en performance management

Als u zich inschrijft voor de BI Awards of de Nationaal BI Survey invult, krijgt u kosteloos het nieuwe jaarboek ‘Best practices in BI en performance management’ en heeft u recht op 20% korting op de jaarconferentie BI in april 2009. U maakt tevens kans op het boek ‘De intelligente organisatie’ en ontvangt direct feedback op uw (BI) organisatie, ook ten opzichte van uw branchegenoten. Kijk voor een voorbeeld op www.biaward.nl.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met 5e editie business intelligence award van start (dutch bi award) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15